Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri nin narkotik köpeği eşliğinde Nurdağı’nda yaptıkları kontrollerde bir otobüste 3 kilo 250 gram esrar ele geçirildi.
Konu ile ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada; Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nurdağı ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulaması esnasında bir otobüste A.G. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen 3.250 gr Esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirilmiş, şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.
Şüpheli şahıs, mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği ile yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan korumak maksadıyla uyuşturucu madde imal eden, ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

GENEL
52 dakika önceEKONOMİ
55 dakika önceEKONOMİ
58 dakika önceGÜNDEM
1 saat önceGENEL
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceGÜNDEM
16 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
5103 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4825 kez okundu
3
İSLAHİYE ADLİYESİNDE VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
2882 kez okundu
4
YİNE BİBERLİ KAVŞAK YİNE KAZA
2613 kez okundu
5
Gaziantep’te Genç İntihar Girişiminde Bulundu, Polis Tarafından Kurtarıldı
2455 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.