8 okunma

EL İLANIYLA KÖPEĞİNİ ARIYOR

ABONE OL
Mayıs 13, 2022 07:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İslahiyede yaşayan emekli öğretmen Mail Yılmaz, evlerinin önünde kaybolan “Cesi” isimli köpeğini el ilanıyla arıyor.

İslahiyede yaşayan emekli öğretmen Mail Yılmaz, evlerinin önünde kaybolan “Cesi” isimli köpeğini BastırdığI el ilanıyla arıyor.

İslahiye Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Emekli Öğretmen Mail Yılmaz (63), 8 yıl önce sahiplendiği köpeğinin yaklaşık 20 gün önce evinin bahçesinden kaybolduğunu fark etti.

Bunun üzerine önce sosyal medyadan “Cesi”yi aramaya başlayan Yılmaz, şimdi de sokak sokak gezerek bastırdığı afişleri asıp aramalarına devam ediyor.

Yılmaz, gazetecilere, “Cesi”nin artık aileden biri haline geldiğini belirterek, “Köpeğimiz, bizlere çok sadıktı. Uzaktan geldiğimizde aracın da bizim de sesimizi tanırdı. Kendi ismine duyarlı bir hayvan. İsmiyle çağrıldığında tepki veren bir hayvan. Kayıp köpeğimizi görenler, bulanlar lütfen bize haber versinler. Köpeğimi bulup getirene ödül de vereceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r