Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin beraberindekiler ile birlikte İslahiye’de yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelediler.
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye’de Örtülü Mahallesinde yapılması planlanan güneş enerjisi ile tarım sulama sistemleri projelerini alanda inceledi.
Gül ve Şahin’in ziyaretlerine, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Belediye Başkanı Kemal Vural, Ticaret Odası Başkanı Selahaddin Türkmen, DSİ 20. Bölge Müdürü Sadullah Seven eşlik etti.
DSİ 20. Bölge Müdürü Seven, Örtülü Mahallesinde heyete, Kılavuzlu 3 ve Kılavuzlu 4 sulama alanları hakkında da bilgi verdi.
Vali Gül ve Başkan Şahin beraberindekilerle ilçede bulunan Deneyap Teknoloji Atölyesi ile yapımı devam eden Millet Bahçesi’ni ziyaret etti.
Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği Tandır-Huzurlu Tabiat Parkı yolunda incelemelerde bulunan heyet bin 600 rakımlı Huzurlu Tabiat Parkı’na çıktı.

GÜNDEM
07 Kasım 2025ASAYİŞ
07 Kasım 2025EKONOMİ
07 Kasım 2025ASAYİŞ
07 Kasım 2025ASAYİŞ
07 Kasım 2025GENEL
07 Kasım 2025GÜNDEM
07 Kasım 2025
1
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
3622 kez okundu
2
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3139 kez okundu
3
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
2885 kez okundu
4
TOKİ GARİBAN’IN HAKKINI ZENGİNE PEŞKEŞ Mİ ÇEKMEK İSTİYOR?
2829 kez okundu
5
İSLAHİYE ADLİYESİNDE VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
2484 kez okundu