İslahiye adliyesine gelen vatandaşlar işlerini yaparken saatlerce beklediklerini, kandin olmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler.
İslahiye’de vatandaşlarn adalet sarayına gittiklerinde duruşma için yada diğer işlerini takipt etmek için gittiklerinde saatlerce adliyede kalmak zorunda kaldıklarını ancak bu süre içerisinde ihtiyaçlarını karşılayacak bir kantin olmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler.
İslahiye adalet sarayında daha önce bir kantin bulunuyordu. Sonrasında ise mahkeme sayısının arttırılması için kantin yerideğiştirilmişti, pandemi süreciile birlikte ise tamamen kapatılmıştı.
İslahiye’nin sesi gazetesi olarak vatandaşlarımızın İslahiye adalet sarayında beklerken daha fazla mağdur olmaması en azından bir suyunu, çayını veya diğer ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir kantinin en azından adalet sarayının bahçesinde hizmet vermesinin halkın mağduriyetinin giderilmesi adına olumlu olacağını düşünüyoruz.

EKONOMİ
1 gün önceASAYİŞ
1 gün önceFOTO GALERİ
1 gün önceGENEL
14 gün önceEKONOMİ
14 gün önceEKONOMİ
14 gün önceGÜNDEM
14 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
5338 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
5060 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
4526 kez okundu
4
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
4285 kez okundu
5
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
4027 kez okundu