16 okunma

İŞKUR’DAN İLÇELERE MOBİL HİZMET

ABONE OL
Ağustos 21, 2022 10:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep İşkur İl müdürlüğü tarafından gaziantep’in muhtelif ilçelerinde mobil hizmet dönemi başladı.

Gaziantep İşkur İl müdürlüğü tarafından gaziantep’in muhtelif ilçelerinde mobil hizmet dönemi başladı.

Gaziantep İşkur il müdürü olduğu günden buyana yaptığı başarılı çalışmalarla işverenlerin ve işçilerin yakından tanıdığı ve sevdiği başarılı il müdürü Sıraç Ekin’den bir yeni hizmet daha geldi.

Gaziantep’in başarılı işkur il müdürür Sıraç Ekin’in talimatları ile hayata geçirilen İŞKUR MOBİL Hizmet uygulaması ile İşkur hizmetleri işkur hizmet binasının olmadığı kırsal ilçelerde vatandaşlara hizmet sunuyor.

İşkur hizmet binasının olmadığı ilçelere haftada belli günlerde giden işkur mobil ekibi meydana kurdukları mobil  araç ile vatandaşlara ayaklarında hizmet üretiyorlar.

Geçtiğimiz hafta İslahiye Demokrasi meydanında stand açan İşkur mobil ekibine islahiye’li vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterirken, İşkur mobil ekibi ise kısa sürede sorunların çözümü yönünde gösterdikleri gayretleri ile vatandaşların takdirini kazandılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r