İslahiye Atatürk Mahallesinde yaşayan ve Oto Tamirciliği yapan Enes Alyukarı yapılacak olan seçimlerde Atatürk Mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıkladı.
İslahiye Atatürk Mahallesinde yaşayan ve Oto Tamirciliği yapan Enes Alyukarı yapılacak olan seçimlerde Atatürk Mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Ülke Genelinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili seçim çalışmalarının başlamasının ardından ilçemizde de yerel yönetimlere aday olan kişiler adaylıklarını açıklamaya başladılar.
Atatürk Mahallesi’nde doğup büyüyen , Üniversitede İşletme eğitimi alan ve İslahiye Küçük Sanayi sitesinde Tır tamirciliği yapan Enes Alyukarı, yapılacak olan yerel seçimlerde Atatürk Mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Yıllardır yaşadığı Atatürk Mahallesinin daha güzel olmasını istediğini söyleyen Enes Alyukarı, Mahalleme ve Mahallemde yaşayan İnsanlarımıza hizmet etmek onlara layık oldukları hizmetleri getirebilmek için göreve talibim.” Dedi.

ASAYİŞ
17 saat önceFOTO GALERİ
18 saat önceASAYİŞ
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önceASAYİŞ
19 saat önceASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önce
1
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4202 kez okundu
2
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
3767 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3691 kez okundu
4
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3457 kez okundu
5
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3119 kez okundu