İslahiye Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden deprem şehitlerimizin mezarları yapılıyor.
İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’ın öncülüğünde, İslahiye Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketi depremde hayatını kaybeden Deprem Şehitlerimizin mezarları Belediyelerimiz tarafından yapılıyor.
Konu ile İlgili açıklama yapan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden hemşehrilerimizin mezarlarını şehit mezarları olarak yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu imkandan yararlanması için deprem şehitlerimizin kimlik bilgilerini ilçe merkezinde Mezarlık müdürlüğümüze, kırsalda ise mahalle muhtarlıklarımıza bildirmelerini rica ediyoruz. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar, Ailelerine ve Milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum dedi.

ASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceFOTO GALERİ
3 gün önceGENEL
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
4640 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4435 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3910 kez okundu
4
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3725 kez okundu
5
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3677 kez okundu