11 okunma

AK PARTİ’DE 4 BAŞKAN TOPLANTIYA KATILMADI

ABONE OL
Ocak 31, 2024 14:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’de  gerçekleşen aday tanıtım toplantısı büyük coşku ve kalabalıkla gerçekleşirken 3 ilçe başkanının toplantıya katılmamaları dikkat çekti. 

Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve Nurdağı ilçe Başkanı Mehmet Bali  ve Nizip Belediye Başkanı  Mehmet Sarı tanıtım toplantısına katılmadı.

Mehmet Yılmaz’ın şehir dışında olduğu için, Mehmet Bali’nin de rahatsız olduğu için mazeret bildirdikleri öğrenilirken, İslahiye İlçe Başkanının ise mazeretsiz olarak katılmadığı öğrenildi.

Araban ilçe Başkanı Kamil Kansey ise toplantıya katıldı ama adı anons edilmesine rağmen fotoğrafa girmedi.

İsmi okunmasına rağmen AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney’in sahneye çıkmaması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, İl Başkanı Murat Çetin’le görüşüp gereğinin yapılması talimatını verdi.
İlçe Başkanı Kasney’in önceki dönemi Belediye Başkanı Hasan Doğru ile samimi olduğu ve Araban ilçesinin 2024 Mart seçimlerinde MHP’ye bırakılmasına tepki olarak sahneye çıkmadığı öne sürüldü. AK Partililer, Genel Merkez’in kararını tanımayan ve sahneye gelmeyerek protesto eden ve ittifak ortağı MHP ile ilişkilerin bozulmasına ortam hazırlayan İlçe Başkanı Murat Kasney’in hareketinin kriz yaratmasından rahatsız oldular.

admin
Author: admin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r