12 okunma

İYİ PARTİDE KADIN ADAYLAR DİKKAT ÇEKİYOR

ABONE OL
Mart 1, 2024 09:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Gaziantep teşkilatlarında Kadın ve Genç Belediye Başkan adayları dikkat çekiyor. Şuana kadar adaylarını açıklayan partilerde en çok kadın aday iyi partide.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde geriye sayım başlarken, Partiler adaylarını bir bir açıkladılar. Gaziantep Büyükşehir ve ilçeleri içerisinde en çok kadın ve Genç Belediye Başkan adayı İyi Partide. İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı Yaşam koçu Hacer Bülbül  ve İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç’ten sonra  İyi Parti Şahinbey Belediye Başkan adayı ise Kadın Hakları savunucusu Işıl Arı Kulaksız oldu.

İyi Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Genç avukat ve Eğitimci  Yaşar Sağlam oldu.

  1. YAŞAR SAĞLAM KİMDİR?

“1977 Gaziantep doğumlu ilk ve orta öğrenimini Oğuzeli Lisesinde tamamladı. Daha sonra Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Ankara’da üniversite okurken Doğruyol Partisi Gençlik Kollarında görev yaptı. Daha sonra 1999 yılında Gaziantep’e geldi kendi hukuk bürosunu açtı ve hala avukatlık, arabuluculuk yapmaktadır.

admin
Author: admin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r