İslahiye Yeni Mahalle’de 25 yıl muhtarlık yapan ve İslahiye halkının yakından tanıyıp sevdiği efsane muhtar Yakup Deveci hayatını kaybetti.
İslahiye Yeni Mahalle’de 25 yıl muhtarlık yapan ve İslahiye halkının yakından tanıyıp sevdiği efsane muhtar Yakup Deveci hayatını kaybetti.
İslahiye Yeni Mahallede 25 yıl Muhtarlık yapan ve kişiliği ile halkın takdirini kazanan Yakup Deveci evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını kaybetti.
Yakup Deveci’nin cenazesi 26 Eylül Perşembe günü İslahiye Sıdıka Tayyar Camiinde kılınan cenaze namazının ardından İslahiye asri mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Ak Parti İlçe Başkanı Reşit Uluşan, MHP İlçe Başkanı Muammer Çıngı, CHP eski ilçe başkanı Mustafa Köse, Siyasiler, Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldılar.
İslahiye’nin Sesi Gazetesi olarak Yakup Deveci’ye Allah’tan rahmet , başta infaz koruma memuru oğlu Mehmet Deveci olmak üzere Deveci ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

EKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
10 gün önceASAYİŞ
10 gün önceFOTO GALERİ
10 gün önceGENEL
23 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
5507 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
5229 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
4695 kez okundu
4
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
4447 kez okundu
5
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
4078 kez okundu