Jandarma ekipleri tarafından yapılan huzur ve güven uygulamasında E.Y.Y. isimli şahsın kullandığı araçta 32 Kilo 400 gram Shunk cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.
Jandarma ekipleri tarafından yapılan huzur ve güven uygulamasında E.Y.Y. isimli şahsın kullandığı araçta 32 Kilo 400 gram Shunk cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.
Konu ile ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada; Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen Huzur ve Güven Uygulaması sonucu; Nurdağı ilçesinde E.Y.Y. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araç şüphe üzerine durdurularak araç içerisinde yapılan adli aramada 32 kg 400 gr Skunk cinsi uyuşturucu madde ve 2000 TL suçtan elde edilen gelir ele geçirilmiş, şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Şüpheli şahıs, tutuklanma talebiyle sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği ile yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan korumak maksadıyla uyuşturucu madde imal eden, ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

ASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceFOTO GALERİ
3 gün önceGENEL
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
4645 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4437 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3913 kez okundu
4
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3727 kez okundu
5
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3679 kez okundu