İslahiye’de yaşayan Meryem Ceren Keskin, Nişanlısı Hamza Kaptan ile düğün hazırlığı yaparken, geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşam savaşını kaybederek, gelinlik yerine kefen giydi.
İslahiye’de yaşayan Meryem Ceren Keskin, Nişanlısı Hamza kaptan ile düğün hazırlığı yapıyorlardı. 30 Haziran 2025 tarihinde İslahiye Fatih Mahallesi Otogar kavşağında Meydana gelen Trafik kazasında Hamza Kaptan’ın kullandığı 06 BTK 181 plakalı honda marka otomobil Ramazan M.’nin kullandığı 47 ADG 144 Plakalı tır ile çarpışmış kazada , tır şoförü herhangi bir yara almazken otomobil sürücüsü Hamza Kaptan (26) ile nişanlısı Meryem Ceren Keskin( 26) ağır yaralanmıştı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan yaralılar, acil sağlık ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi’ne sevk edilip oradan da Gaziantep Şehir hastanesine sevk edilmişlerdi.
YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Kazada Ağır yaralanan Meryem Ceren Keskin, Gaziantep şehir hastanesinde 40 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini kapattı.
Keskin’in cenazesi Gaziantep adli tıp kurumunda yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edilerek, İslahiye asri mezarlığında toprağa verildi.
23 AĞUSTOS’TA DÜĞÜNLERİ VARDI
Hamza Kaptan ve Meryem Ceren Keskin nişanlanmanın ardından 23 Ağustos 2025 tarihinde evlenmek için gün almış ve düğün hazırlıkları yapıyorlardı.
Uzun süredir ailesinin ve sevenlerinin güzel haber bekledikleri Meryem Ceren Keskin, yaşanan kaza sonrasında düğünde gelinlik yerine kefen’e sarılarak İslahiye asri mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ
Başta Annesi Esen ve Babası Hüseyin Olmak üzere tüm keskin ailesine ve sevenlerine İslahiye’nin sesi gazetesi olarak sabır ve başsağlığı diliyoruz.
ASAYİŞ
2 gün önceGENEL
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceFOTO GALERİ
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGENEL
2 gün önceFOTO GALERİ
18 gün önce