
GastroAntep Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü gününde sahne alan Ebru Yaşar, güçlü yorumu ve geniş repertuvarıyla Gazianteplileri mest etti.
Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında Festival Park’ta on binlerce hayranıyla buluştu.
Ünlü sanatçı, “Sanmadan Git”, “Affet”, “Kafamın İçi” gibi hitlerinin yanı sıra “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş”, “Gözlerimde Gece”, “Havadan Sudan”, “Ben Bilmem” gibi unutulmaz şarkılarını da seslendirdi. Yaşar, hareketli türkülerle de konser alanını dolduran dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaşar, usta sanatçı Müslüm Gürses’i de anarak Gürses’in “Unutamadım” isimli şarkısını yorumladı.
Zaman zaman dinleyicileriyle sohbet eden ünlü sanatçı sahnede yaptığı konuşmada, “Baklavalarım, Antep fıstıklarım benim. Gaziantep’in coğrafyası, iklimi, güzelliği sizlerle güzel, insanıyla güzel. Sizlerle olmaktan o kadar büyük gurur duyuyorum ki kelimelere sığdıramam. Sizlerle beni kavuşturdukları için Kültür Yolu Festivali’nde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
ASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceFOTO GALERİ
2 gün önceGENEL
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
4619 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4421 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3896 kez okundu
4
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3710 kez okundu
5
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3662 kez okundu