9 okunma

SANAYİ SOSYAL TESİSLERİNE PARKE TAŞI

ABONE OL
Ağustos 21, 2022 10:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta sanayi esnafı ile buluşan belediye başkanı Kemal vural’ın sözü sonrasında sanayi sosyal tesislerinde parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural geçtiğimiz hafta İslahiye Küçüksanayi sitesinde bulunan esnaflar ile sabah kahvaltısında buluşmuştu. Kahvaltıda sanayi esnafının taleplerinden birisi olan Sosyal tesislerin önündeki alanın parke taşı döşenmesi çalışmalarına hemen başlandı.

Belediye Başkanı Kemal Vural’ın talimatı ile sanayi sitesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan İslahiye Belediyesi fen işleri ekiplerinin çalışmayı bu hafta tamamlaması bekleniyor.

Küçük sanayi sitesi esnafları sözünü yerine getiren belediye başkanı kemal vural’a teşekkür ettiklerini söylediler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r