İslahiye Rota Amanos Doğa Spor Kulübü üyeleri, mevsimin ilk karının düştüğü 1500 metre rakımlı Huzurlu ve Kurtoluk Yaylalarında doğa yürüyüşü yaptı.
İslahiye Rota Amanos Doğa Spor Kulübünün üyesi 25 kişinin katıldığı doğa yürüyüşü Köklü Mahallesi kırsalında başlayıp 1500 metre rakımlı Huzurlu ve Kurtoluk Yaylasında gerçekleştirildi. Topluluk yaklaşık 10 kilometrelik doğa yürüyüşünde 15 santim karla kaplı Huzurlu ve Kurtoluk yaylalarında yürüyüş yaptı. Doğaseverler kartpostallık görüntülerin oluşturduğu bölgede yürüyüş yaparak kar yağışıyla birlikte yeşil ve beyazın oluşturduğu manzaranın güzelliğini fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdiler.
İslahiye Rota Amanos Doğa Spor Kulübü Başkanı Kenan Gürel,”10 kilometrelik yürüyüşümüzle 15 santimetre kar yağan yaylalarımızda yaparak 4 mevsimi bir arada yaşadık. Her mevsim bir başka güzel olan Huzurlu ve Kurtoluk Yaylalarımızda doğanın tüm güzellikleriyle buluşurken, kayak yapıp, ateş yakıp bol bol fotoğraf çektik diyerek tüm doğaseverleri Huzurlu ve Kurtoluk yaylalarını görmeye davet ediyoruz” dedi.

GÜNDEM
18 gün önceASAYİŞ
18 gün önceEKONOMİ
18 gün önceASAYİŞ
18 gün önceASAYİŞ
18 gün önceGENEL
24 gün önceGÜNDEM
24 gün önce
1
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
3407 kez okundu
2
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
2930 kez okundu
3
TOKİ GARİBAN’IN HAKKINI ZENGİNE PEŞKEŞ Mİ ÇEKMEK İSTİYOR?
2763 kez okundu
4
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
2678 kez okundu
5
İSLAHİYE ADLİYESİNDE VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
2412 kez okundu