15 okunma

KAYA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

ABONE OL
Nisan 27, 2023 18:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs seçimlerinde Kazanacak sıradaki tek İslahiye’li aday CHP Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Ertuğrul Kaya İslahiye ve Nurdağı bölgesindeki çalışmalarına hız verdi.

CHP’nin Deva Partisi kontenjanından 3. Sıradan Gaziantep Milletvekili adayı gösterdiği ve Kazanmasına kesin gözüyle bakılan İslahiye Nurdağı Bölgesinden tek aday olan CHP Gaziantep 3. Sıra Milletvekili adayı Avukat Ertuğrul Kaya İslahiye ve Nurdağı Bölgesindeki çalışmalarına hız verirken gittiği her yerde vatandaşların oldukça yakın ilgi ve alakası ile karşılanıyor.

Yıllarca İslahiye ve Gaziantep Bölgesinde serbest avukatlık yapan İslahiye, Nurdağı ve Gaziantep bölgesi halkının yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden birisi olan İslahiye’li Av. Ertugrul Kaya’nın CHP’den Gaziantep’te 3. Sıradan aday gösterilmesi İslahiye ve Nurdağı’nda oldukça geniş kitlelerde heyacan uyandırdı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere kadar İslahiye ve Nurdağı bölgesi başta olmak üzere Gaziantep’te ziyaret etmedik yer bırakmamakta kararlı gözüken Av. Ertugrul Kaya İslahiye ziyareti kapsamında İlçemizdeki Konteyner kentleri, Çarşı merkezini ve kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Ziyarette Kaya’ya CHP İslahiye İlçe Teşkılatı ve Deva Partisi İslahiye İlçe teşkılatı yöneticileri ile partililer eşlik ettiler.

admin
Author: admin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r