
İstanbul İslahiye’liler derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen , İslahiye’liler gecesi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Bahçelievler Piramit Restaurant’ta düzenlenen İstanbul İslâhiyeliler Derneği Geleneksel İslâhiyeliler Gecesi şölen havasında geçti.
Dernek Başkanı Hasan Demir, geleneksel olarak düzenlenen gecede açılış konuşmasında depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet yakınlarına ise sabırlar diledi.
Demir, konuşmasında geçtiğimiz günlerde derneğin yönetim kurulunda görev alan Avukat Atalar Erdoğan’ın vefatından duydukları üzüntüleri aktararak rahmet diledi.
Geleneksel geceye, İslâhiye Kaymakamı Mehmet Soylu, Belediye Başkanı Kemal Vural, İslâhiye Ticaret Odası Başkanı Selahaddin Türkmen, İstanbul Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu , İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu , Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Öztürk, Bakırköy 6. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Mehmet Emin Çevik, AK Parti ilçe Başkanı Reşit Uluşan, CHP Belediye Başkan Adayı Okan Öztürk ile ilçeden gelen ve İstanbul’da bulunan İslâhiyeliler katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlanan geceye katılanlar Mustafa Açıkses’in söylediği yöresel şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.
ASAYİŞ
1 saat önceASAYİŞ
2 saat önceASAYİŞ
2 saat önceFOTO GALERİ
2 saat önceGENEL
2 saat önceASAYİŞ
3 saat önceASAYİŞ
3 saat önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
4532 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4380 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3856 kez okundu
4
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3662 kez okundu
5
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3624 kez okundu