
CEVDET YILMAZ’IN GAZİANTEP PROGRAMI BELLİ OLDU
Bir dizi ziyaret ve Temaslarda bulunmak üzere bugün Gaziantep’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Gaziantep programı belli oldu.
04 Şubat 20206 tarihinde Saat:2200’da Gaziantep Havalimanına ulaşımı beklenen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz buradaki karşılamanın ardından Oteline geçerek dinlenecek.
05 Şubat 2026 tarihinde 08:50’de Gaziantep’ten Nurdağına hareket, Saat 09:30’da Nurdağı Toki Rezerv alanında bir hane ziyareti Saat:10:00’da Deprem Anma ve Eğitim Merkezi olarak planlanan alanda inceleme yapacak ardından İslahiye’ye hareket edecek.
Saat 10.45’de İslahiye’deki deprem şehitliğini ziyaret etmesi beklenen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın saat 11:20’de İslahiye Otogar altı tokiler de yapılacak olan “6 Şubat Depremi Anma” programına katılacak.
Etkinlik Sonrasında İslahiye’den ayrılması planlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın 14:15’de Şahinbey belediyesi tarafından yapılacak olan 3414 Konutun temel atma programına katılacak. Saat:15.15’de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güney şehir 14.000 konutun 4000. Hak sahipliği kura çekilişine katılacak. Saat:16:15’de ise Gaziantep Havalimanına hareket edecek.
EKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
15 gün önceASAYİŞ
15 gün önceFOTO GALERİ
15 gün önceGENEL
27 gün önce